Den helt store forskel på en Indoor Bike og en motionscykel er opbygningen. Indoor Bikes er bygget op med et kraftigere stel, kraftigere krank samt et større og tungere svinghjul. Alt dette udgør tilsammen en stærk cykel med et rigtigt godt tråd, som kan holde til en hård og tung belastning.

Det er også på baggrund af dette at en Indoor Bike bruges til spinning, da dette skal gøres på en cykel som kan holde til et hårdt og vedvarende brug. En almindelig motionscykel vil ikke kunne holde til at blive udsat for denne form for belastning.

Der findes mange forskellige former for Indoor Bikes og kaldet "Spinningscykler". Den typiske spinningscykel er uden programmer i computeren, men med fokus på et flydende tråd og en modstand som reguleres via et håndtag. På Peak Fitness spinningscyklerne er der sat cykel-computer på man kan se hastidhed, distance, omdrejninger mv. 

Peak Fitness Racer Pro Indoor Bike er der også kadancesender på som samarbejder med Kinomap app'en. Dvs. det er muligt at få video-ruter afspillet med din hastighed.

Hvis man ønsker en Indoor Bike med flere muligheder i computeren, bl.a. tilkobling til telefon, tablet eller cykelprogrammet World Tour, bør man overveje Kettler Racer 9 eller Kettler Racer S. Disse cykler har samtidig Elektromagnetisk (watt) modstand.

Har du spørgsmål til vores Indoor Bikes, er du mere end velkommen til at kontake os via mail: salg@fitnesstorvet.dk eller på telefon: 70 20 40 35.

  

-33%
Model/varenr.: 104041

Peak Fitness Indoor Bike er til den veltrænede cykelrytter eller spinner. Climber har et 24 kg. tungt svinghjul, som sikre alle en god oplevelse med udfordring. Der er computer med pulsvisning.

3.999,00  m/Moms
5.999,00  m/Moms
Du sparer: 2.000,00
-21%
Model/varenr.: 101911

Kettler's Nyeste model indenfor Racer S serien. Indoor Biken kommer med et fantastisk tråd, nyt flot design, samme kvalitet. Kraftig og robust.

14.999,00  m/Moms
18.999,00  m/Moms
Du sparer: 4.000,00
-25%

Den nye model af Kettler Racer 9 er kommet i et nyt design, men forsætter med det samme lækre tråd og brugeroplevelse. Man får en masse udfordring under træningen, og det tynge 18 kg. svinghjul søger for, at det køre glidende og behageligt.

11.999,00  m/Moms
15.999,00  m/Moms
Du sparer: 4.000,00