Kettler Ergo C12 Ergometercykel

8.490,00  m/Moms

Den nye topmodel fra Kettler er C12 modellen. Det 10 kg. tunge svinghjul giver en rigtig god træningsoplevelse, multigrebsstyret giver dig den optimale siddestilling og den lækre gel-sadel giver den optimale komfort. Træningscomputeren gør træningen udfordrende og sjov.

Model/varenr.: 102711

Kettler Ergo C12 Ergometercykel

 

Vejledende pris: 9.699,00 kr.

 

Kettler Ergo C12 er topmodellen i Kettlers 2016/2017 serie. C12 Ergometercyklen giver dig et fantastisk tråd med det 10 kg. tunge svinghjul, som giver dig en rigtig god træningsoplevelse.

 

På Kettlers nye Ergo serie, kan du indstille computeren til om den skal regulerer modstanden via watt eller give dig fast modstand.

 

Watt modstanden betyder, at du f.eks. fortæller computeren at du vil yde 100 watt. Cyklen regulerer så hele tiden modstanden efter at du skal yde 100 watt. Det vil sige at jo hårdere og hurtigere du træder, desto nemmere er trådet.

 

Hvis du vælger den faste modstand, så cykler du bare med en modstand på f.eks. 5 (intervallet går fra 1-20), og så viser computeren bare hvor mange watt du yder imens du træder.

 

Til forskel fra C10 har C12 modellen et multigrebs-styr, som betyder at du kan opnå den optimale ergonomiske siddestilling uden at skulle justere styret. C12 modellen har også en rigtig lækker gel saddel som giver den optimale komfort til brugeren. Cyklen leveres også inklusiv et pulsbælte, som giver den optimale måling af puls.

 

Med den lave indstigning er cyklen nem at komme af og på, og det kan være en stor fordel for brugere, der har gangbesvær eller skal genoptræne efter f.eks. en knæ-operation.

 

Tekniske data:
Elektromagnetisk bremse - 25-400 watt
 
Svinghjul:
10 kg. 
Ergonomisk saddel
 
Justerbar saddel og styr
 
Maks. brugervægt:
150 kg. 
Mål:
119*55*137 (L*B*H) 
Strøm: 220 volt - transformator
 
Farve:
Hvid og grå 
2 års garanti - Privat
 
Leveres usamlet i kasse
 

 

Cyklen leveres med Kettlers Premium Computer. Computeren er nem og overskuelig at navigere rundt i og giver dig mange muligheder.

 

Premium Computeren:
- Der er 10 forudprogrammerede programmer i computeren
- Viser følgende: Puls, pedal-omdrejninger pr. minut, tid, hastighed og distance
- Indbygget pulsmodtager i computeren (brystbælte, Polar T34, er inklusiv)
- Der er er holder til iPad/tablet over computeren.
- Computeren kan indstilles til 7 sprog: Engelsk, Tysk, Fransk, Italiensk, Hollandsk, Polsk og Russisk.
- Der kan oprettes 4 brugere i computeren.
- Skærmen er fint oplyst og let at læse data på.

 

KOMPATIBEL MED KETT MAPS

KETT Maps er en gratis app, som gør at du kan bruge din smartphone eller tablet sammen med cyklen. Med KETTMaps kan du cykle en tur, hvor du har lyst til, og se "Streetview/Real Life Video" fra vejen du cykler på.

Der er gratis ruter på app'en, men der kan også tilkøbes ruter.

 

Vær opmærksom på, at hvis du ønsker at benytte Kettmaps via Bluetooth, og samtidig vil have målt din puls, skal du tilkøbe Polar H7 Pulsbæltet

 

Ansvarsfraskrivelse:
Fitnessgruppen kan ikke gøres ansvarlig for funktionaliteten af tredjeparts programmer og app's.

Cyklen leveres fragtfrit med Danske Fragtmænd til danske adresser