Peak Fitness B2.0 motionscykel

4.995,00  m/Moms

Peak Fitness B2.0 er en motionscykel, som sætter fokus på alt det vigtigste.

Dvs. at cyklen har et rigtig godt tråd via det store svinghjul på 9 kg, den er bygget op med en kraftig ramme og den har en nem computer med flere forskellige programmer. Den nye model kommer med et lækkert styr med mange gode grebsmuligheder.

En brugervenlig motionscykel

 

Model/varenr.: 105101
Vægt: 41 kg

Peak Fitness B2.0 motionscykel

Peak Fitness B2.0 motionscykel sætter fokus på alt det vigtigste. Dvs. at cyklen har et rigtig godt tråd via det store svinghjul på 9 kg, den er bygget op med en kraftig ramme og den har en nem computer med flere forskellige programmer.

Grundet det store svinghjul, har cyklen et dejligt jævnt tråd, både når du er i lav modstand, men også når du virkelig vil træde til. På denne Cykel får du 32 forskellige modstandsniveauer.

Peak fitness B2.0 kommer med en supernem og anvendelig computer hvor du har 16 forskellige programmer. Her kan du cykel efter egen valgte styrke. Du har også selv har mulighed for at lave dit eget træningsprogram. Denne motionscykel har indbygget puls, hvilket vises i bunden af computeren.

 

Hvorfor skal du vælge den her motionscykel

En af grundene til at vælge denne motionscykel er det store styr med mange holdemuligheder hvilket gør du har mulighed for at sidde mere oprejst på cyklen, det er rigtig rart hvis du gerne vil se tv samtidig med du dyrker din daglige motion. Dette styr er samtidig justerbar hvilket er med til at gøre du har nemmere ved at finde den rette siddestilling.

Udover det super lækre styr kommer denne kondicykel med justerbar sadel og sadelpind, hvilket gør du nemmere kan justere op og ned men også frem og tilbage.

 

Det er vigtigt at kunne udfordre sig selv, det får du som bruger virkelig muligheden for her, med de mange forskellige træningsprogrammer.

 

Motionscyklen har en holder til tablet og en til din drikkedunk, så du ikke har behov for at forlade cyklen under træningen, hverken pga. vandmangel eller underholdning.

 

Peak Fitness B2.0 er udstyret med transporthjul foran på cyklen, så du nemt har muligheden for at flytte rundt på cyklen.

Hvis du trænger til at komme i form eller bare vil holde formen ved lige, så er det her cyklen for dig der ikke vil ud at bruge en formue.

Teknisk data

  • Svinghjul: 9 kg.
  • Magnetisk modstand: 32 niveauer
  • Ergonomisk saddel
  • Justerbar Saddel og Styr
  • Pedalafstand (Q-faktor): 20 cm.
  • Transportshjul foran og højdejustering bagpå
  • Maks brugervægt: 130 kg.
  • Egenvægt: 35 kg.
  • Opstillet mål LxBxH: 93 x 52 x 148 cm.
  • 2 års garanti