Powerhoop Deluxe 1.6 - 1.9 kg.

595,00  m/Moms

Med denne geniale nyhed fra Powerhoop får du muligheden for at købe flere Powerhoops i kun en Powerhoop. Med denne Powerhoop kan du nemlig varierer vægten således du både har en Powerhoop på 1.6 kg., og en på 1.9 kg.

Model/varenr.: 609561
Vægt: 4 kg

Powerhoop Deluxe 1.6 - 1.9 kg.

 
Med denne nyhed fra Powerhoop får du muligheden for at købe flere Powerhoops i kun en Powerhoop. Med denne Powerhoop kan du nemlig varierer vægten således du både har en Powerhoop på 1.6 kg., og en på 1.9 kg.
 
Vægten varieres ved hjælp af vægtklodser, som sættes ind i Powerhoopen. Det er meget hurtigt og nemt at varierer vægten på Powerhoop Deluxe. 
 
Udover ovenstående 2 vægtmuligheder, kan der tilkøbes yderligere 4 vægtklodser, således du får muligheden for at opgraderer din Powerhoop til 2.2 kg. Du har altså muligheden for at få 3 Powerhoops i denne ene Powerhoop Deluxe.         
 
Opgraderings-vægtene er lavet af rustfri stål.
 
Med denne Powerhoop får du sved på panden, mens din træning bliver til en leg og du får trænet vigtige muskelgrupper, der stabilisere din krop.
 
Med en Powerhoop hulahopring får du trænet lænd muskulatur, ryggen og mavemusklerne, samtidig med, at du får en slankere talje, hofte, numse og lår.
 
Hvis du ikke har trænet med hulahopring før, så start stille ud, med en træning på 2-3 min. de første par gange.
 
NB: Brug ikke tunge hulahopringe hvis du er gravid, har rygskade eller er i dårlig form. Hvis du er i tvivl, kontakt da din egen læge eller fysioterapeut inden du anvender din Powerhoop Hulahopring.