Peak Fitness Racer Pro

9.995,00  m/Moms
10.995,00  m/Moms
Du sparer: 1.000,00

Ny topmodel fra Peak Fitness - underholdning og effektiv træning på samme tid!

Denne smarte Indoor Bike har et glidende og godt tråd, hvor man virkelig får en super følelse, når man sidder og træder rundt. Med en gearing på 1/9, magnetisk modstand og et 15 kg tungt svinghjul, er man sikret en realistisk fornemmelse, når der bliver trådt rundt. Det er muligt at yde helt op til 1000 watt. De 15 kg. svinghjul føles som 25-30 kg. svinghjul.  

Model/varenr.: 104051
Vægt: 62 kg

Peak Fitness Racer ProNy topmodel fra Peak Fitness - underholdning og effektiv træning på samme tid!

Denne smarte Indoor Bike har et glidende og godt tråd, hvor man virkelig får en super følelse, når man sidder og træder rundt. Med en gearing på 1/9, magnetisk modstand og et 15 kg tungt svinghjul, er man sikret en realistisk fornemmelse, når der bliver trådt rundt. Det er muligt at yde helt op til 1000 watt. Den  høje gearing gør at svinghjulet føles om et 25-30 kg. tungt svinghjul.


Computeren kommer med 16 modstandsniveauer og indbygget bluetooth, så der er mulighed for at tilkoble sin tablet under træning. Her kan man cykle ruter i hele verden. Den smarte computer viser de mest nødvendige oplysninger som f.eks. tid, distance og watt.

Kombi-styret giver flere grebsmuligheder, hvor det er muligt at 'ligge ned' og sidde mere oprejst alt afhængigt af, hvad man er til. Udover det smarte styr, kommer cyklen også med kombi-pedaler, så det er muligt at bruge almindelige træningssko og SPD-klamper.

Peak Fitness Racer Pro kan anbefales til professionelt brug eller den seriøse private bruger.