Peak Fitness B7.0i træningscykel

5.995,00  m/Moms
7.995,00  m/Moms
Du sparer: 2.000,00

Peak Fitness B7.0i træningscykel er en virkelig stærk og solid ergometercykel med masser af mulighed.

Inkl. programmer og BlueTooth.

Med Peak Fitness B7.0i træningscykel får du en rigtig kraftig motionscykel som kan trække helt op til 400 watt. Cyklen har en virkelig solid ramme hvor der virkelig er kælet for alle detaljerne, klikpedaler, stærkere krank og solidt støbt styr er med til at give dig en fantastisk cykeloplevelse.

Peak Fitness B.7.0i motionscyklen er nem at stige op på - pga. den lave indstigning. Det dejlige store styr giver mange gribemuligheder og kan justeres i vinklen, så optimal siddestilling opnås. 

Ergometercyklen har en elektromagnetisk modstand som giver et virkeligt godt tråd, modstanden kan justeres direkte fra computeren hvor der er også er mulighed for programmer og bluetooth opkobling. F.eks. app "Kinomap" og "Iconsole". Bluetooth opkobling gør det muligt at cykle ruter fra hele verden, modstanden justeres selv efter bakker og bjerge.

Computeren har 16 forskellige programmer samt 32 modstandsniveauer, så alle kan blive udfordret.

Peak Fitness B 7.0i motionscyklen er naturligvis udstyret med holder til Tablet, så man kan se Tv mv. direkte på cyklen. Endvidere er der naturligvis også monteret flaskeholder, så man altid kan få noget at drikke.

Træningscyklen anbefales til virksomheder, fysioterapeuter og private.