Peak Fitness XT1 All in One

9.995,00  m/Moms
12.495,00  m/Moms
Du sparer: 2.500,00

Unik Funktionel træningsmaskine som kombinere et klassisk rack med en cable cross.

Oplev en helt ny træningsglæde med Peak Fitness XT1 i dit træningsrum.

Komplet multitræner med et hav af udstyr som f.eks. Landmine T-bar row, Ben støtte til Pull down, Curl stang, Safety arms og meget mere.

Model/varenr.: 290011
Vægt: 151 kg

Peak Fitness XT1 All in One - Multi træningsmaskine

Denne multitræner er det ideelle valg for enhver seriøs fitnessentusiast. Det er en all in one træningsmaskine, altså en multimaskine hvor kun kreativiteten sætter grænser for antallet af træningsøvelser. 

XT1 fra Peak Fitness er en træningsmaskine, som kombinere et klassisk Rack, hvor du kan bænkpresse og squatte. Og en Cable Cross hvor du kan træne træk, via kabler og intensivere din træning af f.eks. biceps og triceps. 

Du kan nemt gå fra at træne med frivægte, til at træne med træk. Du fjerner blot j-hooksene og safety armene, og så kan du justere trækket enten op eller ned via håndtaget på siden. Du kan bruge fodstøtten forneden til at yde max. i din seated row træning. Eller juster håndtaget helt ned og fokuser på dine Biceps. Kun du sætter grænser for, hvad du kan træne på denne nye og unikke træningsmaskine fra Peak Fitness.

Vælg Peak Fitness XT1 multitræner - for sikker og effektiv træning

Konstruktionen er stærk og en ekstra sikkerhed til din træning, er de ekstra lange Safety arms på 42,5 cm. Denne funktionelle trainer er enhver fitnessentusiast drøm, og med denne stående i dit træningsrum, kan du træne når du vil.

Har du plads til Peak Fitness XT1 all in one trainer?

Træningsmaskinens mål er:

  • Højde: 220 cm
  • Bredde: 174 cm
  • Dybde: 136 cm

Når du ser hvor meget denne maskine tilbyder, og hvad du ellers skulle have af træningsmaskiner stående til samme formål. Så er Peak Fitness XT1 pladsbesparende og en utrolig effektiv løsning til en træningsrum derhjemme.

Peak Fitness XT1 er en træningsmaskine fuld af overrasker og gode egenskaber.

Multi træningsmaskinen kommer med en masse "ekstra udstyr" - se herunder.

J-hooksene

har en max. belastning på 250 kg. Så du kan presse dig selv til det yderste når du træner din bænk pres. J-hooksene er 13 cm lange, så du har fin plads til at lægge vægtstangen.

Holdere til vægtskiver og stænger

Vægtskiveholderen har en max. belastning på 60 kg. pr holder. Der er i alt 6 vægtholdere til opbevaring af dine vægtskiver. Så du har rig mulighed, for at få orden på dine vægtskiver. Der sidder yderlige 2 holdere bagpå racket, de er til dine vægtstænger, så når de ikke er i brug, er der et perfekt sted af opbevare dem - de passer til olympiske stænger.

Plateloaded cable cross

Vægtskiveholderne kan klare 60 kg pr. holder - der sidder 1 holder udvendig og 1 holder indvendig. Det giver en max belastning på 120 kg. Outputtet på trækket er med en ratio på 1:2, det vil sige at loader du cable pulley'en med 120 kg, trækker du 60 kg.

Støtten til dine ben

kan skabe større koncentration om dine træk. Og ved at "fiksere" dine ben, kan du muligvis trække endnu flere kg og presse dig selv til dit næste niveau. Den har en max belastning på 250 kg. og er lavet i skum betrukket med læder. Ben støtten kan justeres i længden. Der er 6 justeringsmuligheder - frem og tilbage - så du kan opnå en total og komfortabel træning.

Pull Up baren

sidder på toppen af denne unikke multimaskine, Der sidder 6 pinde, 2 stk. som peger mod dig og 2 stk. på siderne som peger mod hinanden, og yderligere 2 stk. med 45 graders vinkel.. Det giver dig en større variation af dine grebsmuligheder.

Curlstangen

er inkluderet i sættet. Hvis du træner biceps er denne del et "must have". Curl baren mindsker risikoen for håndledsskader, og er med til at give dig flere grebsmuligheder for bedre udnyttelse af din bicepstræning.

Landmine med tilhørende T-bar row

er bare en ekstra fed detalje på denne Peak Fitness XT1 multi træningsmaskine. 

Konstruktionen af Træningsmaskinen er solid og effektiv

Racket er bygget i en kraftig konstruktion, så du kan træne sikkert og effektivt derhjemme.

  • De forreste søjlers dimensioner er: 50 x 70 cm i 2 mm tyk stål. 
  • De bagerste søjlers dimensioner er: 50 x 70 cm i 2,5 cm tyk stål - for at gøre den ekstra stærk og solid

Profilerne på Multi maskinen indikere at det er er kvalitets udstyr til hjemmebrug.