En multitræner giver dig muligheden for at samle mange øvelser i en og samme maskine. Med en multitræner har du ofte muligheden for at træne alle store muskelgrupper på en maskine.

Denne form for styrketræning er ofte billigere og mere pladsbesparende end at skulle købe maskiner til hver enkelt muskelgruppe.

Ved valg af multitræner er det vigtigt at overveje hvorvidt du ønsker en multitræner med magasin som f.eks. Kettler Multigym, eller en multitræner hvor du regulerer vægtbelastningen via vægtskiver som. f.eks. Powertec Levergym. 

Hos Fitnesstorvet giver vi dig muligheden for at købe multitrænere af høj kvalitet fra både Powertec og Kettler.    

Har du spørgsmål til vores multitrænere, er du mere end velkommen til at kontakte os via mail: salg@fitnesstorvet.dk eller på telefon: 70 20 40 35.

Model/varenr.: 283141

Finnlo Multi træktårnet er af høj kvalitet og giver dig muligheden for en varieret træning. De to styrestænger skaber en perfekt kontakt med vægtene og stabilisere samtidig maskinen.

3.499,00  m/Moms
Model/varenr.: 283144

Finnlo Multi træktårnet er af høj kvalitet og giver dig muligheden for en varieret træning. De to styrestænger skaber en perfekt kontakt med vægtene og stabilisere samtidig maskinen. Der følger et 60 kg. vægtsæt med til denne pris.

3.995,00  m/Moms
Model/varenr.: 285001

LeverGym fra Powertec giver dig det førende indenfor hjemme træning. En multifunktionel maskine til træning af hele kroppen.

7.999,00  m/Moms
8.999,00  m/Moms
Model/varenr.: 285081

Powertec Basic Trainer til armhævninger, dip, armbøjninger og benløft. Super lækkert og stabilt stativ som passer perfekt i hjemmet eller et mindre motionsrum.

3.999,00  m/Moms
Model/varenr.: 281031

Kettler Fitmaster er en multitræner der anbefales til den almindelige bruger, som ikke har behov for en belastning over 60 kg. Træningsmulighederne på denne multitræner er lige så mange som på modeller der er langt dyrere.

5.295,00  m/Moms