Hos FitnessTorvet kan vi tilbyde dig træningsmåtter og beskyttelsesgulv til både det private motionsrum samt det profesionelle center-brug.

Til den almindelige private bruger anbefaler vi vores Profi Home Måtte, som er en lækker og blød måtte, der gør dine træningsøvelser på gulvet mere behagelige.

Til den kræsne private bruger og center-brug, samt professionelt brug anbefaler vi vores Oliver Måtter, som er meget slidstærke og nemme at rengøre. Derudover leveres disse træningsmåtter med "øjne" / huller således at de kan hænges op på et ophæng på væggen.

Hvis du ønsker beskyttelse af dit gulv når du f.eks. træner med frivægte, kan vi anbefale vores brikker som kan købes i forskellige størrelser og tykkelser. Disse brikker er nemme at klikke sammen og leveres med kanter som giver en flot finish.

Til beskyttelse af gulvet i f.eks. et fitnesscenter anbefaler vi vores Quad-brikker som har en tykkelse på 25 mm.

Har du spørgsmål til vores måtter eller gulv er du mere end velkommen til at kontakte os via mail: salg@fitnesstorvet.dk eller på telefon: 70 20 40 35

Model/varenr.: 605381

Yoga måtte i høj kvalitet. Slidstærk og skridsikker, nem at rengøre for skidt og sved. Med ophængs huller anbefales til privat og centerbrug. 

225,00  m/Moms
Model/varenr.: 498081

Sportsbrikker Rød og Blå inkl. kanter. De kan samles som du ønsker og giver en god opdeling af dit træningsrum.

299,00  m/Moms
Model/varenr.: 498082

Sportsbrikker inkl. kanter, der anbefales til lette øvelser som f.eks. udstrækning.

299,00  m/Moms