Peak Fitness FT900 All in One

29.995,00  m/Moms

Den komplette multitræner til dit homegym!

Kombineret Power Rack, Smith Machine og Cable Cross i én ultimativ All in One Trainer.

Unik Smith Machine som kan kobles på de 2 x 90 kg vægtmagasiner.

Model/varenr.: 290211
Vægt: 460 kg

Peak Fitness FT900 Multi træningsmaskine

Er du på udkig efter træningsmaskinen til dit homegym? Peak Fitness FT900 All in One er en multitræner, som er en kombination af et Power Racks, Functional trainer og Smith rack. Brugerglæde er helt i top og du kan træne med frivægte og vægtmagasin via kabletræk. 

Noget helt unik på Peak Fitness FT900 er at, smith stangens belastning styres via vægtmagasinerne - der er 90 kg vægtmagasin på begge sider. Du skifter hurtigt og nemt til din ønskede vægt, uden at skulle "ud" af multimaskinen. 

All in One traineren til dit Homegym

Peak Fitness FT900 er en komplet træningsmaskine, som må være enhver fitnessentusiast drøm. Med denne stående derhjemme, kan du træne når du vil og når du har tid! Kombinationen af Power Rack, Smith Rack og Cable Tower gør, at du ikke behøver at have flere maskiner stående. Du kan nøjes med denne og den fylder "kun" 2,26 m2.

Har du plads til multitræneren?

Peak Fitness FT900 All in One trainer måler:

 • Højde: 218 cm
 • Bredde: 202,5 cm
 • Dybde: 153 cm

I forhold til, hvor meget denne maskine har at tilbyde, så er størrelsen faktisk utrolig lille. Fordi at smith stangen er styret via vægtmagasinet - og ikke skal plate loades - gør det dét derfor muligt at få den helt ned i 132 cm i bredden. Hvis du selvfølgelig ønsker at bruge en vægtstang til din frivægtstræning som bænkpres eller lign. Så husk at beregne din vægtstangs længde ind i bredden på maskinen.

Vægtmagasin for hurtig og effektiv træning

Multitræneren har 2 stk. vægtmagasiner på hver 90 kg. Det er super nemt og effektivisering af din træning, blot at tage pinden ud og ændre på kg og så er du hurtigt videre til næste træningsøvelse. Med de 2 trækhåndtag på fronten, kan du variere din styrketræning. Der følger også en curlstang, lang træk stang, ro håndtag, triceps tov og ankel manchet. Den er altså full loaded med udstyr, som gør det muligt at flytte træningen fra Fitnesscentret hjem til dig selv.

Konstruktionen og kvaliteten af Peak Fitness FT900 All in One

Profilerne på træningsmaskine er:

 • De blanke søjler - 50 x 70 mm i 2,5 mm tykkelse
 • Fødderne er - 50 x 100 mm i 2,5 mm tykkelse
 • Søjlerne ved Smith racket er - 50 x 100 mm i 2 mm tykkelse

Peak Fitness FT900 træningsmaskinen er bygget efter professionelle standarter, som vidner om stærk kvalitet og stor sikkerhed!

Smith stangen er unik

Udover at denne multimaskine kombinere Rack, Smith og Functional trainer. Så er det helt særlige og unikke, at belastning på smith stangen justeres via de 2 vægtmagasiner. Du "hooker" bare stangen på krogen og så er du ellers i gang. Det fede ved denne mulighed er, at du næsten ikke behøver at flytte dig, da du kan stå på samme position og skifte hurtigt og nem mellem kg. 

Der er kræset om detaljerne

Der er virkelig blevet kræset om detaljerne på Peak Fitness FT900 All in One. Den er lavet i utrolig stærk kvalitet, og i et ret flot og strømlinet design.

Detaljer som:

 • Wirehjul i aluminium
 • Trækstænger i aluminium
 • 2 blanke søjler i rustfrit stål
 • Knurled chrome håndtag - ved justering af kabeltræks højde
 • Multi funktionel Chin up bar
 • Knurled chrome smith stang - for ekstra godt greb
 • PVC cover ved vægtmagasin for støj-reducering

Overvejer du at købe en multitræner?

Med Peak Fitness FT900 All in One får du muligheden for at få dækket dit behov. Kun din fantasi sætter grænser for, hvilke træningsøvelser du kan lave. 

Det er vigtigt at du er sat godt ind i, hvilke muligheder der er på markedet til dit behov. Fitnessgruppen.dk er altid klar med rådgivning og vejledning. Men et godt sted at starte, er at få målt dit træningsrum op, både højde, bredde og længde. Herefter skal du overveje, hvilke øvelser du normalt laver og hvilke øvelser som egentlig kan lade sig gøre derhjemme. 

Et homegym er tidsbesparende og nemt tilgængelig. Du kan træne når børnene er puttet - men mest af alt når DU har tiden til det.