Fluid Rower Apollo Pro 2 Romaskine

12.497,00  m/Moms

Stilren og elegant vandromaskine med et godt og glidende træk. Få fornemmelsen af at sidde ude på vandet og ro.

Model/varenr.: 194031

Vejledende pris: 13.900 kr.

Med denne smarte vandromaskine er du sikret en romaskine af højeste kvalitet, med et behageligt træk og masser af underholdning. Apollo Pro 2 er en professionel romaskine, som kan benyttes i firmamotionsrummet, hos personlige trænere eller i privaten hvor man kun ønsker det bedste.

Det stilrene design gør at maskinen passer ind i de fleste rum, og man behøver ikke at gemme den væk, som ofte sker med så meget andet træningsudstyr. Romaskinen er dog nem at flytte med takket være transporthjulene foran - derudover er den designet til at kunne stå på højkant.

Modstanden er vandbaseret og styres via den gule drejeknap som sidder på tanken - samtidig kan computeren indstilles på 4 levels, som passer til de 4 modstandsniveauer den gule drejeknap indikerer. På den måde får man de helt rigtige talt vist på computeren.

Computeren viser de mest nødvendige oplysninger, som f.eks. tid, distance, kalorier og modstand. Ydermere er den udstyret med en USB-indgang så det er muligt at koble vandromaskinen sammen med ens computer. Her kan man aflæse træningsdata og benytte diverse apps.

Vandbeholderen skal fyldes med 17 liter vand - dette er markeret op med en gul streg, så man ikke er i tvivl. Der medfølger en pumpe til at fylde og tømme tanken med, samt 4 klor-tabletter, som hver dækker for et halvt år.

Mål opstillet: 213 x 55 x 54 cm (L x B x H)

Maks brugervægt: 150 kg

Egen vægt: 50 kg

Leveres usamlet i kasser

Fri fragt ved forudbetaling

2 års garanti ved privat og professionel brug