Squat- og bænkpres-stativer er vigtige for en god træning med vægtstang og vægtskiver. Mange private squatstativer kan bruges både til bænkpres og squatøvelser.

Når du vælger dit squatstativ skal du være opmærksom på aflægningsbredden. Bliver squatstativet for smalt kan man ikke få den rigtige vinkel på armene eller man sloges med vægtstangholderne.

Der er også stativer som kan indstilles i bredden og højden, som f.eks. Finnlo Squatstativet. Hvis man ønsker et stort og kraftigt stativ, som har en høj sikkerhed, kan vi anbefale vores Peak Fitness Multi Squat Rack. 

Har du spørgsmål til vores squat/multi stativer, er du mere end velkommen til at kontakte os via mail: salg@fitnesstorvet.dk eller på telefon: 70 20 40 35.

Populær
Model/varenr.: 313062

Finnlo Bænkpres / Squat Stativ

Finnlo Squatstativet er utroligt kraftigt. Og med sine 14 højde- og bredde-indstillinger er den perfekt til bænkpres, skråpres, skulderpres og squat.

2.495,00  m/Moms
Model/varenr.: 315022

Kraftigt squat- og bænkpresstativ fra Powertec, som anbefales til den kræsne private bruger.

4.999,00  m/Moms
Model/varenr.: 315022

Powertec HR18-Y
Powertec Workbench Half Rack

Powertec Workbench Half Rack er et stabilt og meget klassisk squatrack, der samtidig kan anvendes til blandt andet bænkpress stativ.
Der er justerbar aflægningsmuligheder, så du kanskifte position mellem de forskellige øvelser.

4.999,00  m/Moms