Kettler Ergo C10 Ergometercykel

7.595,00  m/Moms

Det 10 kg. tunge svinghjul på Kettler Ergo C10 giver dig et lækkert og flydende tråd og derved en rigtig god træningsoplevelse. Computeren kan både indstilles til watt modstand og konstant modstand. De 10 træningsprogrammer i computeren giver dig en motiverende træning.

Model/varenr.: 102701

Kettler Ergo C10 Ergometercykel

 

Vejledende pris: 8.499,00 kr.

 

Kettler Ergo C10 er med rette en af topmodellerne i Kettlers 2016/2017 serie. C10 cyklen giver dig et fantastisk tråd med det 10 kg. tunge svinghjul, som både gør trådet let og flydende igennem træningen.

 

På Kettlers nye Ergo serie, kan du indstille computeren til om den skal regulerer modstanden via watt eller give dig fast modstand.

 

Watt modstanden betyder, at du f.eks. fortæller computeren at du vil yde 100 watt. Cyklen regulerer så hele tiden modstanden efter at du skal yde 100 watt. Det vil sige at jo hårdere og hurtigere du træder, desto nemmere er trådet.

 

Hvis du vælger den faste modstand, så cykler du bare med en modstand på f.eks. 5 (intervallet går fra 1-20), og så viser computeren bare hvor mange watt du yder imens du træder.

Til forskel fra C8 har C10 modellen et 2 kg. tungere svinghjul og derfor også et mere glidende og lækkert tråd. C10 Ergometercyklen har også et større og mere let-læseligt display.

 

Med den lave indstigning er cyklen nem at komme af og på, og det kan være en stor fordel for brugere, der har gangbesvær eller skal genoptræne efter f.eks. en knæ-operation.

 

Cyklen leveres med Kettlers Premium Computer. Computeren er nem og overskuelig at navigere rundt i og giver dig mange muligheder.

 

Du får i Kettler C10 en træningsmakker der ved hjælp af de mange mulige indstillinger, kan blive en super træningspartner for hele familien.

 

Tekniske data:
Elektromagnetisk bremse - 25-400 watt
 
Svinghjul:
10 kg. 
Justerbar saddel og styr
 
Maks. brugervægt:
150 kg. 
Mål:
119*55*137 (L*B*H) 
Strøm: 220 volt - transformator
 
Farve:
Hvid og grå 
2 års garanti - Privat
 
Leveres usamlet i kasse
 

 

Premium Computeren:
- Der er 10 forudprogrammerede programmer i computeren
- Viser følgende: Puls, pedal-omdrejninger pr. minut, tid, hastighed og distance
- Indbygget pulsmodtager i computeren (brystbælte, Polar T34, er inklusiv)
- Der er er holder til iPad/tablet over computeren.
- Computeren kan indstilles til 7 sprog: Engelsk, Tysk, Fransk, Italiensk, Hollandsk, Polsk og Russisk.
- Der kan oprettes 4 brugere i computeren.
- Skærmen er fint oplyst og let at læse data på.

 

KOMPATIBEL MED KETT MAPS

KETT Maps er en gratis app, som gør at du kan bruge din smartphone eller tablet sammen med cyklen. Med KETTMaps kan du cykle en tur, hvor du har lyst til, og se "Streetview/Real Life Video" fra vejen du cykler på.

Der er gratis ruter på app'en, men der kan også tilkøbes ruter.

 

Vær opmærksom på, at hvis du ønsker at benytte Kettmaps via Bluetooth, og samtidig vil have målt din puls, skal du tilkøbe Polar H7 Pulsbæltet.

 

Ansvarsfraskrivelse:
Fitnessgruppen kan ikke gøres ansvarlig for funktionaliteten af tredjeparts programmer og app's.
OBS: Kabler medfølger ikke til tilslutning af Kettler World Tour

 

Cyklen leveres fragtfrit med Danske Fragtmænd til danske adresser.